The taming of drama education : drama education in elementary school English as a foreign language classroom - material package - Välimaa, Mari (2024)
Draamakasvatus tarjoaa mahdollisuuden motivoivaan ja monipuoliseen oppimiseen. Sen avulla voi luoda moninaisia oppimisympäristöjä yhden luokkahuoneen sisälle. Draaman avulla oppilaiden on mahdollista päästä kokemaan toden tuntuisia vuorovaikutus tilanteita ja näiden kokemusten kautta voi syntyä pysyviä muistijälkiä. Draamakasvatuksen mahdollisuuksista huolimatta opettajat voivat kokea sen pelottavana. Tähän on usein syynä se, että opettaja eivät koe olevansa tarpeeksi kokeneita esiintymään.