Destined to crash : fatal crashes in F1-racing - Lokkila, Emilia (2024)
Tässä tutkielmassa tutkin kuolettavia kolareita ja kuinka ne ovat vähentyneet turvallisuus muutosten myötä Formula yksi- sarjassa. Tutkimus on historiallisesta näkökulmasta.