Chaotic decompositions of the Lévy-Itô space - Luuri, Eetu (2024)
Tämän tutkielman aiheena ovat erilaiset kaoottiset hajotelmat Lévy prosessien funktionaaleille. Näillä hajotelmilla pyritään esittämään kyseiset funktionaalit iteroitujen integraalien summana tietyn, keskenään ortogonaalisten martingaalien joukon suhteen.