Vain jos sydän on oikealla : vaihtoehdottomuus ja depolitisaatio Petteri Orpon eduskuntavaaliretoriikassa 2023 - Kosonen, Tuomas (2023)
Suomessa vuonna 2023 järjestetyissä eduskuntavaaleissa käytiin poliittista kamppailua talouskeskeisillä teemoilla. Vaaleissa ilmeni talousdiskurssille tyypillistä vaihtoehdottomuusretoriikkaa, jota esiintyi erityisesti Kokoomuksen ja Petteri Orpon vaaliretoriikassa.