Nuorten energiajuomien käytön yhteys terveyskäyttäytymiseen - Keihäsvuori, Ella (2024)
Tämän systemaattisen kirjallisuuskatsauksen tarkoituksena oli selvittää, onko nuorten energiajuomien käytöllä yhteyttä terveyskäyttäytymiseen. Tässä katsauksessa terveyskäyttäytyminen rajattiin kolmeen osa-alueeseen, joita olivat ravitsemustottumukset, unitottumukset sekä päihteiden käyttö. Energiajuomien käytön yhteyttä tarkasteltiin ainoastaan näihin terveyskäyttäytymisen osa-alueisiin.