Rakennetun ympäristön yhteys ikääntyneiden lihavuuteen - Auvinen, Aleksi (2023)
Tämän systemaattisen kirjallisuuskatsauksen tavoitteena on tarkastella rakennetun ympäristön ja ikääntyneiden lihavuuden välistä yhteyttä. Lisäksi tarkoituksena on selvittää mitkä rakennetun ympäristön ominaisuudet lisäävät tai vähentävät lihavuuden esiintymistä. Aikaisemmat tutkimuket ovat tarkastelleet rakennetun ympäristön ja aikuisten lihavuuden yhteyttä. Näyttö rakennetun ympäristön ja lihavuuden välisestä yhteydestä on ollut heikkoa sekä tulokset ovat olleet ristiriitaisia.