Evaluation tool for assessing an organization’s OT security policy - Eho, Onni (2024)
Tämä tutkimus keskittyy tuotantoteknologian (OT) kyberturvallisuuteen. Tuotantoteknologia koostuu moninaisista ohjelmoitavista järjestelmistä ja laitteista, jotka toimivat fyysisen ja virtuaalisen maailman rajapinnassa. Fyysisiä prosesseja ohjaaviin järjestelmiin kohdistuvan kyberhyökkäyksen seuraukset voivat olla vakavia. OT-järjestelmien kehitys on tehnyt niistä haavoittuvampia kyberuhkia vastaan. Kasvava huoli OT-turvallisuudesta on lisännyt alan tutkimusta.