Velkaantumisen varjot ja valo : narratiivinen sisällönanalyysi aikakausilehtien velkaantumiskertomuksista - Ripatti, Henna (2023)
Tämä maisterintutkielma on laadullinen narratiivinen tutkielma ylivelkaantumisesta.