Videopelien vaikeustason dynaaminen mukautus - Honka, Saara (2023)
Pelin haastavuustekijöiden mukauttaminen reaaliajassa pelaajan tarpeisiin on eräs tapa parantaa pelikokemusta. Tässä kirjallisuuskatsauksessa tarkastellaan dynaamisten vaikeustasojärjestelmien merkitystä ja esitetään erilaisia tapoja toteuttaa mukautuva järjestelmä. Mukautustekniikat on valittava pelin tarpeiden mukaan.