Tekoäly opettajan työkaluna - Ylönen, Jani (2024)
Tämä kandidaattitutkielma on kirjallisuuskatsaus ja tarkoituksena on tutkia suurta kielimallia ChatGPT:tä ja sen vaikutusta opetukseen. Tässä kandidaattitutkielmassa perehdytään, myös ChatGPT:n toimintaan ja tuotetaan lyhyt historiallinen katsaus teknologiasta ja tekoälystä opetuksessa.