Ternimaitovalmisteen vaikutus veren aminohappopitoisuuksiin levon ja voimaharjoituksen yhteydessä

Niina Vehviläinen, 2001. Ternimaitovalmisteen vaikutus veren aminohappopitoisuuksiin levon ja voimahatjoituksen yhteydessä. Liikuntafysiologian pro-gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto, liikuntabiologian laitos, 110s. Tämän työn tarkoituksena oli tutkia Dynamic™ Colostrum (Hi-Col, Oulu) ternimaito...

Täydet tiedot

Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Vehviläinen, Niina
Muut tekijät: Liikuntatieteellinen tiedekunta, Faculty of Sport and Health Sciences, Liikuntabiologian laitos, Department of Biology of Physical Activity, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:fin
Julkaistu: 2002
Aiheet:
Linkit: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/9280