Vammaisuus ja sosiaalinen köyhyys - Kurtti, Hanna (2023)
Tutkielmassani tarkastelen aikuisten vammaisten henkilöiden sosiaalisen köyhyyden ulottuvuuksia. Tutkielman tarkoituksena on selvittää, mitä sosiaalinen köyhyys vammaisuuden viitekehyksessä tarkoittaa ja millaisista osatekijöistä se rakentuu. Tavoitteena tutkielmalla on lisätä tietoa ja ymmärrystä vammaisuuteen liittyvän eriarvoisuuden monimuotoisuudesta. Tutkielma sijoittuu yhteiskuntatieteellisen vammaistutkimuksen kontekstiin.