Sosiaalinen kuntoutus pääoman teorian näkökulmasta - Koskiaho, Katriina (2023)
Kasvava tarve yksilöllisemmälle ja pidempiaikaiselle tuelle sosiaalityössä heijastuu etenkin työikäisten palveluissa. Tässä tutkielmassa tarkastellaan sosiaalisen kuntoutuksen roolia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääjänä, kun yksilön tuen tarpeet ovat moninaisia. Tutkielmassa tuodaan esiin Bourdieun pääoman teorian avulla sosiaalisen kuntoutuksen myötä tapahtuvaa yksilöiden sosiaalisen, taloudellisen ja kulttuurisen pääoman vahvistumista.