Työhyvinvointia tukevat tekijät Opettaja–lehtien kirjoituksissa vuosina 2016–11/2023 - Niinistö, Katariina (2023)
Tässä laadullisessa tutkimuksessa tarkasteltiin, minkälaisia opettajien työhyvinvointia tukevia tekijöitä opettajat itse ovat tuoneet mediassa esille. Lisäksi selvitettiin, miten opettajien kokemukset työhyvinvointia tukevista tekijöistä ovat mahdollisesti muuttuneet tarkasteluajanjakson aikana.