Julkisen hallinnon verkkosivustojen saavutettavuus ja saavutettavuuden riittävyys - Happonen, Ninni (2023)
Nykyaikana suurimmalla osalla ihmisistä on pääsy internetiin. Internet ei kuitenkaan palvele kaikkia käyttäjiä tasapuolisesti, sillä esimerkiksi vammaiset ihmiset voivat kohdata vaikeuksia verkkosivuja käytettäessä. Tämä kirjallisuuskatsaus tutkii, mitä verkkosivujen saavutettavuudesta sanotaan Suomen laissa ja pohtii, ovatko lain asettamat vaatimukset riittävät tarjoamaan vammaisille käyttäjille miellyttävän käyttökokemuksen.