Osakepoiminnan tarkastelu tunnuslukuanalyysilla Helsingin pörssissä vuosina 2019-2022 - Järvinen, Konsta (2023)
Tutkimuksen tavoitteena on analysoida kasvu- ja arvosijoitusstrategioiden toimivuutta Suomen osakemarkkinoilla vuosien 2019 ja 2022 välisenä aikana. Tutkimuksessa tarkastellaan tunnuslukuanalyysin avulla muodostettujen kasvu- ja arvoportfolioiden tuottoja osakkeiden hinnanmuutosten perusteella. Lisäksi tutkimuksessa tarkastellaan portfolioiden tehokkuutta ja riskisyyttä.