Kuntayhtymän maine : HSY:n maine keskeisten sidosryhmien keskuudessa - Kondratjeff, Sanna (2023)
Tämän maisterintutkielman tarkoituksena on tarkastella, millainen maine kuntayhtymällä on keskeisten sidosryhmien keskuudessa. Tutkimuksessa mainetta mitataan seitsemän ulottuvuuden perusteella, jotka pohjautuvat kuntien mainemittariin. Mainetta on tutkittu julkisen sektorin organisaatioiden ja kuntien osalta, mutta tiettävästi tieteellistä tutkimusta kuntayhtymien maineesta ei ole tehty.