Huumeiden käytön haurastuttama äitiys : integratiivinen kirjallisuuskatsaus - Meronen, Maria (2023)
Tämän kirjallisuuskatsauksen aiheena on huumeita käyttävien naisten äitiys. Tutkimuksessa tarkastellaan Pierre Bourdieun habituksen käsitteen avulla, miten habitus vaikuttaa huumeita käyttäneiden naisten äitiyteen ja kohtaamiseen auttamisjärjestelmässä. Tutkimus tekee näkyväksi sosiaalisten rakenteiden ja toimijuuden välisiä suhteita, jotka vaikuttavat huumeriippuvaisen äitiyden kokemukseen.