Mif o ženstvennosti v žurnale ”Cosmopolitan Russia” - Reprezentacii ženksoij seksual'nosti i obraza tela. - Laari, Pinja (2023)
Cosmopolitan- lehti on yksi suosituimmista naistenlehdistä Venäjällä ja se oli ensimmäinen kansainvälinen naistenlehti Neuvosto-Venäjän jälkeisenä aikana. Tämän kandidaatintutkielman tarkoituksena on selvittää, miten naiseuden myytti ilmenee Cosmopolitan lehdessä. Tutkimukseeni sisältyy myös kauneuden myytin käsite, joka kulkee naiseuden myytin kanssa tutkimuksen edetessä osana sitä.