Jäsennyksiä sisäistetystä naisvihasta : kuvaileva kirjallisuuskatsaus - Koljonen, Sini (2023)
Tämä kandidaatintutkielma on toteutettu kuvailevana kirjallisuuskatsauksena. Tutkielman aiheena on sisäistetty naisviha ja sen saamat jäsennykset tarkastellussa tutkimuskirjallisuudessa. Tutkielma sisältää käsitteellistä tarkastelua sekä hahmotelmia sisäistetyn naisvihan ilmenemismuodoista ja sisäistymisprosessista. Teoreettinen viitekehys eli tässä tutkielmassa yhteiskunnallinen rooliteoria on tutkimuskirjallisuuden suhteen taustoittavassa roolissa, jonka avulla naisvihan ja sitä kautta sisäistetyn naisvihan juurisyitä on mahdollista paremmin ymmärtää.