Terveyssosiaalityön mahdollisuudet : moniammatillisen yhteistyön toteutuminen rintasyöpäpotilaiden hoitoprosessissa - Luomaranta, Mirkka (2023)
Tutkielman tausta juontaa vuoden 2023 alussa tapahtuneen sote-uudistuksen myötä alkaneisiin muutoskeskusteluihin terveyssosiaalityön järjestämisessä eri hyvinvointialueilla. Terveyssosiaalityö työskentelee sosiaali- ja terveydenhuollon yhdyspinnassa tarkoituksenaan tukea sairastuneen arjen jatkuminen sairaudesta tai vammasta huolimatta. Tutkielma luo kuvan siitä, millaisena moniammatillinen työskentely rintasyöpäpotilaiden hoitoprosessissa näyttäytyy aineistossa sekä millaisia paikantumismahdollisuuksia terveyssosiaalityöllä hoitoprosessissa on.