_version_ |
1809900698348814336
|
annif_keywords_txtF_mv |
verkkokauppa
kuluttajat
kuluttajakäyttäytyminen
ruoka
verkkoliiketoiminta
|
annif_uris_txtF_mv |
http://www.yso.fi/onto/yso/p9457
http://www.yso.fi/onto/yso/p1397
http://www.yso.fi/onto/yso/p8576
http://www.yso.fi/onto/yso/p3670
http://www.yso.fi/onto/yso/p9459
|
author |
Lahti, Josefiina
|
author2 |
Informaatioteknologian tiedekunta
Faculty of Information Technology
Informaatioteknologia
Information Technology
Jyväskylän yliopisto
University of Jyväskylä
Tietojärjestelmätiede
Information Systems Science
601
|
author_facet |
Lahti, Josefiina
Informaatioteknologian tiedekunta
Faculty of Information Technology
Informaatioteknologia
Information Technology
Jyväskylän yliopisto
University of Jyväskylä
Tietojärjestelmätiede
Information Systems Science
601
Lahti, Josefiina
|
author_sort |
Lahti, Josefiina
|
building |
Jyväskylän yliopisto
JYX-julkaisuarkisto
|
datasource_str_mv |
jyx
|
department_txtF |
Informaatioteknologia
|
faculty_txtF |
Informaatioteknologian tiedekunta
|
first_indexed |
2023-12-15T21:00:48Z
|
format |
Pro gradu
|
format_ext_str_mv |
Opinnäyte
Maisterivaiheen työ
|
fullrecord |
<?xml version="1.0"?>
<qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista</title><creator>Lahti, Josefiina</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Informaatioteknologian tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Information Technology</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Informaatioteknologia</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Information Technology</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyväskylän yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyväskylä</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Tietojärjestelmätiede</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Information Systems Science</contributor><contributor type="oppiainekoodi">601</contributor><subject type="other">ruoan verkkokauppa</subject><subject type="other">palveluinnovaatiot</subject><subject type="other">omaksumisen esteet</subject><subject type="other">kriittiset kokemukset</subject><subject type="yso">verkkokauppa</subject><subject type="yso">kuluttajat</subject><subject type="yso">kuluttajakäyttäytyminen</subject><subject type="yso">ruoka</subject><subject type="yso">kokemukset</subject><subject type="yso">omaksuminen</subject><available>2023-12-15T09:54:12Z</available><issued>2023</issued><type lang="en">Master’s thesis</type><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/92349</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202312158342</identifier><language type="iso">fin</language><rights>In Copyright</rights><rights type="copyright">© The Author(s)</rights><rights type="accesslevel">restrictedAccess</rights><rights type="url">https://rightsstatements.org/page/InC/1.0/</rights><rights type="accessrights" lang="en">The author has not given permission to make the work publicly available electronically. Therefore the material can be read only at the archival workstation at Jyväskylä University Library (https://kirjasto.jyu.fi/collections/archival-workstation).</rights><rights type="accessrights" lang="fi">Tekijä ei ole antanut lupaa avoimeen julkaisuun, joten aineisto on luettavissa vain Jyväskylän yliopiston kirjaston arkistotyösemalta. Ks. https://kirjasto.jyu.fi/kokoelmat/arkistotyoasema..</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202312158342</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/92349/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202312158342.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-202312158342.pdf" type="application/pdf" length="828273" sequence="1"/><recordID>123456789_92349</recordID></qualifieddc>
|
id |
jyx.123456789_92349
|
language |
fin
|
last_indexed |
2024-09-03T10:52:47Z
|
main_date |
2023-01-01T00:00:00Z
|
main_date_str |
2023
|
online_boolean |
1
|
online_urls_str_mv |
{"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/92349\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202312158342.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-202312158342.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
|
oppiainekoodi_txtF |
601
|
publication_first_indexed |
2023-12-15T21:00:48Z
|
publishDate |
2023
|
record_format |
qdc
|
source_str_mv |
jyx
|
spellingShingle |
Lahti, Josefiina
Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
ruoan verkkokauppa
palveluinnovaatiot
omaksumisen esteet
kriittiset kokemukset
verkkokauppa
kuluttajat
kuluttajakäyttäytyminen
ruoka
kokemukset
omaksuminen
|
subject_txtF |
Kognitiotiede
|
thumbnail |
https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_92349&index=0&size=large
|
title |
Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
|
title_full |
Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
|
title_fullStr |
Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
|
title_full_unstemmed |
Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
|
title_short |
Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
|
title_sort |
kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
|
title_txtP |
Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
|
topic |
ruoan verkkokauppa
palveluinnovaatiot
omaksumisen esteet
kriittiset kokemukset
verkkokauppa
kuluttajat
kuluttajakäyttäytyminen
ruoka
kokemukset
omaksuminen
|
topic_facet |
kokemukset
kriittiset kokemukset
kuluttajakäyttäytyminen
kuluttajat
omaksuminen
omaksumisen esteet
palveluinnovaatiot
ruoan verkkokauppa
ruoka
verkkokauppa
|
url |
https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/92349
http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202312158342
|
work_keys_str_mv |
AT lahtijosefiina kuluttajienkriittisetkokemuksetosanaruoanverkkokaupanomaksumista
|