_version_ 1809900698348814336
annif_keywords_txtF_mv verkkokauppa kuluttajat kuluttajakäyttäytyminen ruoka verkkoliiketoiminta
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p9457 http://www.yso.fi/onto/yso/p1397 http://www.yso.fi/onto/yso/p8576 http://www.yso.fi/onto/yso/p3670 http://www.yso.fi/onto/yso/p9459
author Lahti, Josefiina
author2 Informaatioteknologian tiedekunta Faculty of Information Technology Informaatioteknologia Information Technology Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Tietojärjestelmätiede Information Systems Science 601
author_facet Lahti, Josefiina Informaatioteknologian tiedekunta Faculty of Information Technology Informaatioteknologia Information Technology Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Tietojärjestelmätiede Information Systems Science 601 Lahti, Josefiina
author_sort Lahti, Josefiina
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Informaatioteknologia
faculty_txtF Informaatioteknologian tiedekunta
first_indexed 2023-12-15T21:00:48Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Maisterivaiheen työ
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista</title><creator>Lahti, Josefiina</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Informaatioteknologian tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Information Technology</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Informaatioteknologia</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Information Technology</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Tietoj&#xE4;rjestelm&#xE4;tiede</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Information Systems Science</contributor><contributor type="oppiainekoodi">601</contributor><subject type="other">ruoan verkkokauppa</subject><subject type="other">palveluinnovaatiot</subject><subject type="other">omaksumisen esteet</subject><subject type="other">kriittiset kokemukset</subject><subject type="yso">verkkokauppa</subject><subject type="yso">kuluttajat</subject><subject type="yso">kuluttajak&#xE4;ytt&#xE4;ytyminen</subject><subject type="yso">ruoka</subject><subject type="yso">kokemukset</subject><subject type="yso">omaksuminen</subject><available>2023-12-15T09:54:12Z</available><issued>2023</issued><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/92349</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202312158342</identifier><language type="iso">fin</language><rights>In Copyright</rights><rights type="copyright">&#xA9; The Author(s)</rights><rights type="accesslevel">restrictedAccess</rights><rights type="url">https://rightsstatements.org/page/InC/1.0/</rights><rights type="accessrights" lang="en">The author has not given permission to make the work publicly available electronically. Therefore the material can be read only at the archival workstation at Jyv&#xE4;skyl&#xE4; University Library (https://kirjasto.jyu.fi/collections/archival-workstation).</rights><rights type="accessrights" lang="fi">Tekij&#xE4; ei ole antanut lupaa avoimeen julkaisuun, joten aineisto on luettavissa vain Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopiston kirjaston arkistoty&#xF6;semalta. Ks. https://kirjasto.jyu.fi/kokoelmat/arkistotyoasema..</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202312158342</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/92349/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202312158342.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-202312158342.pdf" type="application/pdf" length="828273" sequence="1"/><recordID>123456789_92349</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_92349
language fin
last_indexed 2024-09-03T10:52:47Z
main_date 2023-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2023
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/92349\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202312158342.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-202312158342.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 601
publication_first_indexed 2023-12-15T21:00:48Z
publishDate 2023
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Lahti, Josefiina Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista ruoan verkkokauppa palveluinnovaatiot omaksumisen esteet kriittiset kokemukset verkkokauppa kuluttajat kuluttajakäyttäytyminen ruoka kokemukset omaksuminen
subject_txtF Kognitiotiede
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_92349&index=0&size=large
title Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
title_full Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
title_fullStr Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
title_full_unstemmed Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
title_short Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
title_sort kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
title_txtP Kuluttajien kriittiset kokemukset osana ruoan verkkokaupan omaksumista
topic ruoan verkkokauppa palveluinnovaatiot omaksumisen esteet kriittiset kokemukset verkkokauppa kuluttajat kuluttajakäyttäytyminen ruoka kokemukset omaksuminen
topic_facet kokemukset kriittiset kokemukset kuluttajakäyttäytyminen kuluttajat omaksuminen omaksumisen esteet palveluinnovaatiot ruoan verkkokauppa ruoka verkkokauppa
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/92349 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202312158342
work_keys_str_mv AT lahtijosefiina kuluttajienkriittisetkokemuksetosanaruoanverkkokaupanomaksumista