Responsible management in the constructions of sports facilities : case city of Jyväskylä - Tuhkanen, Nikke (2023)
Tässä pro gradu -tutkielmassa tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, miten vastuullinen johtaminen liikuntapaikkarakentamisessa näyttäytyy ja toteutuu Jyväskylän kaupungilla, kun uusia liikuntapaikkoja rakennetaan. Vastuullisuus ajankohtaisena aiheena on nykyään kaikessa toiminnassa erityisen tarkastelun ala. Puhuttaessa kuntaorganisaatiosta, vastuullisuuden kaikkien ulottuvuuksien huomioiminen johtamisessa korostuu entisestään. Tutkimuksessa tutkittiin lisäksi sitä, että mitä vastuullinen johtaminen liikuntapaikkarakentamisen johtamisessa tarkoittaa ja merkitsee Jyväskylän kaupungille ja miten osallisuus otetaan huomioon hankkeen eri vaiheissa.