Kyllä maalla on mukavaa - Suksi-Koivisto, Kaisa (2023)
Kandidaatintutkielmani käsittelee maaseudun sosiaalityötä yhteisöllisyys- ja suhdeperustaisuusnäkökulmista. Tutkielmani keskittyy ydinmaaseudun ja harvaan asutun maaseudun kontekstiin ja teoreettinen viitekehys muodostuu Ferdinand Tönniesin Gemeinschaft - Gesellschaft- yhteisöllisyyden teoriasta sekä Terhi Myllerin väitöskirjan teoriasta sosiaalityön suhdeperustaisuudesta. Tutkin myös palvelujen muutosten vaikutuksia maaseudun ihmisiin ja sosiaalityöhön.