Perheympäristön yhteys lasten motorisiin perustaitoihin - Säntti, Sanni (2023)
Tässä kandidaatintutkielmassa tarkoituksena on kirjallisuuskatsauksen avulla tarkastella perheympäristön yhteyttä lasten motorisiin perustaitoihin. Perheympäristöllä tässä katsauksessa tarkoitetaan pääosin vanhempia. Tarkoituksena on selvittää, mitkä tekijät vanhempien ominaisuuksissa, uskomuksissa, asenteissa ja toimintatavoissa ovat yhteydessä lasten motorisiin perustaitoihin. Tarkastelussa ovat myös perheen asuinpaikka ja sosioekonominen asema sekä niiden yhteys lasten motorisiin perustaitoihin.