Lastensuojelun sosiaalityön keinot lapsen vieraannuttamisen tilanteissa - Rouvinen, Maija (2023)
Tämä tutkielma käsittelee lapsen vieraannuttamista ilmiönä, joka liittyy vanhempien eron ja huoltoriitojen kontekstiin. Tutkielmani teoreettinen ja käsitteellinen viitekehys muodostuvat lapsen huoltoon liittyvistä huoltoriidoista, vieraannuttamisen sekä lastensuojelun sosiaalityön teemoista. Etsin kirjallisuuskatsauksessani vastauksia siihen; miten lastensuojelun sosiaalityö, pystyisi tukemaan lasta vieraannuttamisen tilanteissa?