Windows 10 käyttöjärjestelmän koventaminen ryhmäpolitiikalla - Hämäläinen, Toni (2023)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli tarkastella Windows 10-käyttöjärjestelmällä toimivien työasemien koventamista ryhmäpolitiikan avulla. Windows 10 on yksi suosituimmista käytössä olevista käyttöjärjestelmistä, ja kyberturvallisuusuhkien tullessa yhä vahvemmin osaksi niin organisaatioiden kuin yksityishenkilöidenkin arkea, tutkimus tarjoaa tietoa siitä, miten ryhmäpolitiikan avulla voidaan suojata kyseistä käyttöjärjestelmää käyttäviä työasemia yksin-kertaisella, toimivalla ja skaalautuvalla tavalla.