Kuin kuvastimesta : Kangasniemen evankelis-luterilaisen kirkon kirkkotekstiilit - Kovanen, Siina (2023)
Tekstiilitaiteilija Helena Vaari työskentelee vuodesta 2019 alkaen Kangasniemen evankelis-luterilaisen kirkon uusien kirkkotekstiilien parissa. Keväällä 2023 lähes kaikki Kangasniemen kirkon uudet kirkkotekstiilit ovat valmiita. Kokoelmasta puuttuu kirkkotekstiilien valokuvaamisen aikoihin keväällä 2023 vielä kolmesta sarjasta stoolat (valkoinen, violetti, musta) ja kahdesta kalkkiliinat (valkoinen, violetti).