_version_ 1799744591581151232
annif_keywords_txtF_mv elintarvikkeet asenteet Suomi leipomotuotteet laatu
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p6580 http://www.yso.fi/onto/yso/p5619 http://www.yso.fi/onto/yso/p94426 http://www.yso.fi/onto/yso/p4088 http://www.yso.fi/onto/yso/p5029
author Först, Jenni
author2 Informaatioteknologian tiedekunta Faculty of Information Technology Informaatioteknologia Information Technology Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Tietojärjestelmätiede Information Systems Science 601
author_facet Först, Jenni Informaatioteknologian tiedekunta Faculty of Information Technology Informaatioteknologia Information Technology Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Tietojärjestelmätiede Information Systems Science 601 Först, Jenni
author_sort Först, Jenni
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Informaatioteknologia
faculty_txtF Informaatioteknologian tiedekunta
first_indexed 2023-11-24T21:00:37Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Maisterivaiheen työ
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Asenteet 3D tulostettuja elintarvikkeita kohtaan suomessa</title><creator>F&#xF6;rst, Jenni</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Informaatioteknologian tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Information Technology</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Informaatioteknologia</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Information Technology</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Tietoj&#xE4;rjestelm&#xE4;tiede</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Information Systems Science</contributor><contributor type="oppiainekoodi">601</contributor><subject type="other">elintarvikkeiden 3D tulostaminen</subject><subject type="other">innovaation diffuusion teoria</subject><subject type="yso">3D-tulostus</subject><subject type="yso">elintarvikkeet</subject><subject type="yso">asenteet</subject><subject type="yso">kuluttajat</subject><subject type="yso">innovaatiot</subject><subject type="yso">ruoka</subject><subject type="yso">kuluttajak&#xE4;ytt&#xE4;ytyminen</subject><available>2023-11-24T08:00:46Z</available><issued>2023</issued><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/92068</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202311248083</identifier><language type="iso">fi</language><rights>In Copyright</rights><rights type="copyright">&#xA9; The Author(s)</rights><rights type="accesslevel">restrictedAccess</rights><rights type="url">https://rightsstatements.org/page/InC/1.0/</rights><rights type="accessrights" lang="en">The author has not given permission to make the work publicly available electronically. Therefore the material can be read only at the archival workstation at Jyv&#xE4;skyl&#xE4; University Library (https://kirjasto.jyu.fi/collections/archival-workstation).</rights><rights type="accessrights" lang="fi">Tekij&#xE4; ei ole antanut lupaa avoimeen julkaisuun, joten aineisto on luettavissa vain Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopiston kirjaston arkistoty&#xF6;semalta. Ks. https://kirjasto.jyu.fi/kokoelmat/arkistotyoasema..</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202311248083</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/92068/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202311248083.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-202311248083.pdf" type="application/pdf" length="470517" sequence="1"/><recordID>123456789_92068</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_92068
language fin
last_indexed 2024-05-13T20:01:40Z
main_date 2023-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2023
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/92068\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202311248083.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-202311248083.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 601
publication_first_indexed 2023-11-24T21:00:37Z
publishDate 2023
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Först, Jenni Asenteet 3D tulostettuja elintarvikkeita kohtaan suomessa elintarvikkeiden 3D tulostaminen innovaation diffuusion teoria 3D-tulostus elintarvikkeet asenteet kuluttajat innovaatiot ruoka kuluttajakäyttäytyminen
subject_txtF Kognitiotiede
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_92068&index=0&size=large
title Asenteet 3D tulostettuja elintarvikkeita kohtaan suomessa
title_full Asenteet 3D tulostettuja elintarvikkeita kohtaan suomessa
title_fullStr Asenteet 3D tulostettuja elintarvikkeita kohtaan suomessa Asenteet 3D tulostettuja elintarvikkeita kohtaan suomessa
title_full_unstemmed Asenteet 3D tulostettuja elintarvikkeita kohtaan suomessa Asenteet 3D tulostettuja elintarvikkeita kohtaan suomessa
title_short Asenteet 3D tulostettuja elintarvikkeita kohtaan suomessa
title_sort asenteet 3d tulostettuja elintarvikkeita kohtaan suomessa
title_txtP Asenteet 3D tulostettuja elintarvikkeita kohtaan suomessa
topic elintarvikkeiden 3D tulostaminen innovaation diffuusion teoria 3D-tulostus elintarvikkeet asenteet kuluttajat innovaatiot ruoka kuluttajakäyttäytyminen
topic_facet 3D-tulostus asenteet elintarvikkeet elintarvikkeiden 3D tulostaminen innovaation diffuusion teoria innovaatiot kuluttajakäyttäytyminen kuluttajat ruoka
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/92068 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202311248083
work_keys_str_mv AT förstjenni asenteet3dtulostettujaelintarvikkeitakohtaansuomessa