Impact of software reuse on the software quality within Go ecosystem - Haapasaari, Jari (2023)
Moderni ohjelmistokehitys nojautuu vahvasti ohjelmistojen uudelleenkäyttöön. Lähes jokaisen ohjelmointikielen ekosysteemistä löytyy paketinhallintaohjelmisto, joka helpottaa erilaisten kirjastojen sovittamista kehitettävään projektiin. Ohjelmointikehykset ovat niin arkipäiväistyneitä, että kokemattomammat ohjelmistokehittäjät eivät välttämättä tiedä mitä kehys tai kirjasto abstrahoi käyttäjälle.