Keskijoukot kartioleikkausten yleistyksinä - Jaakkola, Hanna (2023)
Tämän tutkielman aiheena ovat keskijoukot. Tutkielman tarkoituksena on esitellä keskijoukkojen ominaisuuksia ja yleistää kartioleikkaukset keskijoukkojen avulla.