Sähköinen asiointi terveydenhoidossa organisaatiokulttuurin näkökulmasta - Rouhe, Oke (2023)
Tutkielmassa selvitetään kirjallisuuskatsauksen ja tapaustutkimuksen avulla mitä on sähköinen asiointi ja miten sitä sovelletaan terveydenhoidossa. Lisäksi selvitetään miten sähköisen asioinnin kehittäminen terveydenhoidossa liittyy organisaatiokulttuuriin. Sähköistä asiointia, organisaatiokulttuuria ja toiminnan kehittämisen ongelmakenttää valotetaan katsauksella alan tutkimukseen.