Työyhteisön kokousten tiedonjako kuulumista ja kuulumattomuutta rakentamassa - Silvennoinen, Saara (2023)
Tämän työn tavoitteena oli tutkia kuulumista rakentavia tiedon jaon käytänteitä työyhteisön kokouksissa, sekä yksilöiden kokemuksia kuulumisesta ja sen rakentumisesta. Kuulumisen lisäksi työssä oleellisesti nousi esiin myös käsitys siitä, mitä on, kun yksilö ei kuulu, josta puhutaan työssä kuulumattomuutena. Kuulumattomuuden lähikäsitteenä käytetään toiseutta. Kuulumista ja kuulumattomuutta tarkasteltiin tässä työssä tiedon jaossa rakentuviksi ilmiöiksi. Työssä tutkittiin nimenomaisesti työyhteisön kokouksissa esiintyviä tiedon jaon käytänteitä ja sitä miten ne rakentavat kuulumista.