Esihenkilö-työntekijäsuhde muutoksessa : työntekijöiden kokemuksia esihenkilömuutoksesta ja organisaatioon sitoutumisesta - Halkola, Julia (2023)
Tämän tutkielman tavoitteena oli kuvata ja ymmärtää asiantuntijatyötä tekevien työntekijöiden kokemuksia esihenkilö-työntekijäsuhteesta ja sen muutoksista sekä heidän sitoutumisestaan organisaatioon esihenkilömuutoksen myötä. Tutkielma on laadullinen ja se toteutettiin puolistrukturoituina haastatteluina, joihin osallistui kahdeksan haastateltavaa. Kaikki haastateltavat olivat kokeneet esihenkilömuutoksen sekä muutoksia esihenkilö-työntekijäsuhteessa. Aineisto analysoitiin sisällönanalyysin keinoin.