Päähenkilöiden välisen suhteen muodostuminen Big Hero 6 -elokuvassa - Peltonen, Susanna (2023)
Tutkielmassa tarkastellaan Disneyn Big Hero 6 -animaatioelokuvan päähenkilöiden, Hiron ja Baymaxin, välille muodostuvaa suhdetta. Tutkielma on lähtökohdiltaan laadullinen, ja sen tavoitteena on selvittää, millainen suhde henkilöhahmojen välille muodostuu sekä, millaisin kielellisin ja multimodaalisin keinoin suhdetta muodostetaan. Suhteen muodostumista käsitellään aineistolähtöisesti ja teoriaohjaavasti tekstianalyysin avulla.