Suhtautuminen naisten jousiammuntaharrastukseen Jousiampuja -lehdessä vuosina 1957–1999 - Lehtimäki, Elsa (2023)
Kandidaatintutkielmassani perehdyn naisten jousiammuntaharrastukseen ja siihen suhtautumisen historiaan vuosien 1957–1999 välisenä aikana. Alkuperäislähteenäni käytän Suomen Jousiampujain Liiton julkaisemaa Jousiampuja-lehteä, josta etsin ja tarkastelen kuvauksia siitä, miten naisten jousiammuntaharrastukseen reagoitiin. Käytän metodinani diskurssianalyysiä.