Skillnader i tankar om tandemundervisning mellan gymnasister som har finska respektive svenska som skolspråk - Salminen, Hanna (2023)
Tämän maisterintutkielman tarkoituksena on selvittää, onko lukiolaisten ajatuksissa tandemopetuksesta eroja riippuen koulukielestä (suomi ja ruotsi). Lisäksi selvitetään tekijöitä, jotka aiheuttavat mahdollisia eroja suhtautumisessa tandemopetukseen.