Futsalpelaajan urapolku : lajitaustan sekä maantieteellisen sijainnin yhteys futsalmenestykseen - Madetoja, Joonas; Eteläpää, Juuso (2023)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää suomalaisten futsalpelaajien urapolkujen eri vaiheita ja tekijöitä. Tutkimuksessa futsalpelaajien urapolkuja tarkasteltiin futsaluran taitekohtien, asuinpaikan, ja monilajisuuden näkökulmista. Aiempaa tutkimusta suomalaisten futsalpelaajien urapoluista ei ole saatavilla ja kansainvälisestikin futsalpelaajien urapolkujen tutkimus on vähäistä. Tutkimuksesta saadun tiedon avulla saadaan käsitystä siitä, millaisista taustoista suomalaiset futsalpelaajat ovat uransa rakentaneet.