Software developers’ secure coding needs in the financial sector : a case study - Niinivirta, Nina (2023)
Tässä tutkimuksessa tarkastellaan ohjelmistokehittäjien tietoturvallisen koodaamisen osaamista ja koulutustarpeita. Tutkimuksen tavoitteena on selvittää ohjelmistokehittäjien koulutustaustaa, oman ammattiosaamisen kehittämiseen ja tietoturvallisen koodaamisen lisäkoulutukseen suhtautumista sekä heidän koulutustarpeitaan.