Työn ja perheen välinen vuorovaikutus vauvaperheissä - Kankkunen, Kristiina (2023)
Tämän pro gradu -tutkielman tarkoituksena oli selvittää esikoisvauvaperheiden vanhempien työn ja perheen välistä vuorovaikutusta ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Tutkittavina ilmiöinä olivat työ–perhe-rikastus ja -konflikti sekä perhe– työ-rikastus ja -konflikti. Tavoitteena oli löytää vuorovaikutusta edistäviä ja hankaloittavia tekijöitä, jotta vauvaperheiden vanhempia voitaisiin tukea työn ja perheen yhteensovittamisessa heidän tarvitsemallaan tavalla.