Maailman nopein kansa : tutkimus suomalaisista Formula 1 -faneista - Myllyharju, Mikael (2023)
Tämän pro gradu -tutkielman tarkoituksena oli selvittää suomalaista Formula 1 -luokan fanitusta. Formula 1 tunnetaan yhtenä maailman suurimmista vuosittain toistuvista urheilusarjoista, ja suomalaiset kuljettajat ovat saavuttaneet merkittävää menestystä Formula 1 -sarjassa. Aihetta ei ole aikaisemmin kuitenkaan tieteellisesti tutkittu Suomessa.