Naisten raskaus ja lapsikuolemat Ranskan valistusajan murroksessa - Romppanen, Katariina (2023)
Kandidaatintutkielmassani tutkin Ranskan valistuksen ajan lapsikuolemia sekä naisten asemaa lääketieteessä. Tarkastelun alla on erityisesti synnyttämisen ja lääketieteen kehitys 1700-luvun alusta vallankumouksen aikaan.