Identiteetin peittäminen ja suojaaminen tehtäessä avointen lähteiden tiedustelua verkossa - Juusti, Joel (2023)
Tutkielmassa tutkittiin passiivisia digitaalisia jalanjälkiä, sekä menetelmiä näiden jälkien peittämiseksi.