Kaikki heijastuu päivystykseen : mediassa esitettyjä syitä päivystyskriisille - Ben Henia, Sonia (2023)
Tutkimuksessa tutkin median esittämiä syitä päivystyskriisille. Tutkimuskysymyksinä työssä toimivat: Mitä syitä media esittää päivystyskriisille ja esitetäänkö päivystyskriisi mediassa väliaikaisena ilmiönä? Päivystyskriisiksi työssä käsitin joulukuussa-tammikuussa 2022–2023 tapahtunutta ruuhkautumista keskus- ja yliopistollisten sairaaloiden päivystyksissä.