Köydenvetopeli satunnaiskohinalla ja p-Laplacen yhtälö - Taipalus, Janne (2023)
Tässä tutkielmassa tutustumme köydenvetopeliin satunnaiskohinalla. Kyseinen peli on kahden pelaajan stokastinen peli, jossa kukin pelaaja yrittää saavuttaa alueen reunan sellaisesta kohdasta, joka on hänelle edullinen. Pelin lopuksi toinen pelaaja maksaa toiselle pelaajalle sen verran rahaa, kuin alueen reunalla määritelty funktio siinä kohdassa määrää.