Multivariate statistical analysis of thematic changes in customer feedback - Lopperi, Mikko (2023)
Tässä opinnäytetyössä tehdään asiakaspalautteen teemamuutosten tilastollinen monimuuttuja-analyysi keskittyen ensisijaisesti monimuuttujamenetelmiin. Tutkimusaineisto on hankittu Aiwo Digital Oy:ltä, joka on saanut aineiston asiakasyrityksiltään. Analyysi keskittyi pseudonymisoituihin teemamuuttujiin, jotka ovat binäärikoodattuja, ja osoittavat, esiintyikö teema yksittäisessä palautteessa. Teemojen lisäksi datassa oli taustamuuttujia ja tunne, joka ilmaisi palautteen sävyä.