Uudelleenkirjoitettu Nausicaä Haasjoen teoksessa Nausikaa - Perttunen, Noora (2023)
Tarkastelen maisterintutkielmassani Pauliina Haasjoen runoteosta Nausikaa uudelleenkirjoittamisen näkökulmasta ja vertaan teosta sen yhteen hypotekstiin, Hayao Miyazakin Tuulen laakson Nausicaä -mangasarjaan.