Espanjantaudin torjunta Helsingin sanomalehdissä 1918-1920 - Höglund, Niilo (2021)
Tutkielma käsittelee Helsingissä painettujen sanomalehtien uutisointia espanjantaudista taudin torjumisen näkökulmasta vuosien 1918-1920 välillä.