Opettajien työuupumusoireilu koronapandemian aikana - Paakkonen, Tiitu (2023)
Työhyvinvointi on laaja käsite ja sitä voidaan tutkia useilla eri keinoilla. Työhyvinvointia tutkitaan kuitenkin usein työhyvinvoinnin ongelmien, kuten työuupumuksen kautta. Tässä kirjallisuuskatsauksessa työhyvinvoinnin käsitettä lähestytään affektiivisen työhyvinvoinnin mallin kautta ahdistuneisuutta ja masentuneisuutta tarkastellen.