Yliopistokoulutettujen urapääoman yhteys sisäisiin ja ulkoisiin uratavoitteisiin työuran alkuvaiheessa - Puputti, Jemina (2023)
Tässä pro gradu -tutkielmassa tarkastelen yliopistokoulutettujen urapääoman eri sisällöllisten ulottuvuuksien eli inhimillisen, sosiaalisen ja psykologisen pääoman yhteyttä sisäisiin ja ulkoisiin uratavoitteisiin työuran alkuvaiheessa. Tutkielmani syventyy henkilökohtaisen osaamisen johtamisen merkityksiin tarkastelemalla tuottavan työelämän lähtökohtana yksilöä ja tämän urapääomaa.